Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
-5% Liftkar PT Outdoor

Liftkar PT OUTDOOR

Η πλήρης ολοκληρωμένη λύση κίνησης
Το PTS/Outdoor προσδίδει στα άτομα με κινητικά προβλήματα, ένα νέο επίπεδο κίνησης. Διαθέτοντας άνετα μπράτσα και κάθισμα, αυτά τα μηχανήματα είναι πολύ εύχρηστα.

Τρένα αεροπλάνα & αυτοκίνητα
Είναι ιδανικό για ιδιωτική και επαγγελματική χρήση. Το Liftkar Pt Outdoor είναι αρκετά στενό ως προς το πλάτος του, έτσι ώστε να το χρησιμοποιείτε σε διαδρόμους, τρένα και στους διαδρόμους των αεροπλάνων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανυψώσετε τα μπράτσα για να πάρετε το κάθισμα μαζί σας. On board

Δυνατός σχεδιασμός για επιπλέον σταθερότητα
Το PT Outdoor έχει φαρδιές ρόδες που δεν αφήνουν σημάδια, και μία πιο φαρδιά βάση ρόδων για να σας προσφέρει περισσότερη σταθερότητα σε εξωτερικούς χώρους.
Τώρα μπορείτε να ανεβοκατεβείτε σκαλοπάτια και ανηφορίτσες χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αφήστε να σας μεταφέρουν!
Το δυνατό σύστημα φρεναρίσματος, το οποίο βρίσκεται μέσα στις ζάντες στις κυρίως ρόδες ενεργοποιείται από τις ρόδες –φρένα του Liftkar Pt. Κατά τη διάρκεια της προς τα πίσω ανάκλισης αυτού του μηχανήματος, ενεργοποιούνται σιγά-σιγά και με απαλό τρόπο τα φρένα, έτσι ώστε να αποτραπεί κάθε κίνδυνος το Liftkar να γλυστρίσει μαζί με σας κατά τη διάρκεια χρήσης του σε ανηφορίτσες ή σε ράμπες.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Liftkar PT Outdoor

Δωρεάν μεταφορικά

Για ποσα ανω των 120 ευρώ Δωρεαν Μεταφορικά

  • Κατασκευαστής: liftkar
  • Κωδικός Προϊόντος: Liftkar PT Outdoor
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 5.000,00€
  • 4.750,00€

Ετικέτες: Liftkar PT Outdoor