Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ανελκυστήρας - πλατφόρμα σκάλας

Εγκαθίσταται σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, χάρη στις ράγες από ανοξείδωτο αλουμίνιο, την αδιάβροχη καλωδίωση και την ειδική πολυεστερική βαφή της πλατφόρμας. Λειτουργεί με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες έτσι ώστε να μπορεί να λειτουργήσει και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ή πτώσης τάσης.

Πρόκειται για μια πλήρως αυτόματη πλατφόρμα με αυτόματο μηχανισμό αναδίπλωσης και αυτόματους βραχίονες για πλήρη αυτονομία. Χάρη στο λεπτό και κομψό σχεδιασμό του, έχετε την ελάχιστη απόσταση από τη ράγα και την πλατφόρμα στη θέση στάθμευσης.

Η συγκράτηση του κλιμακοστασίου μπορεί να είναι είτε απευθείας στον τοίχο είτε έμμεση με τη βοήθεια υποστηριγμάτων. Η τοποθέτησή του είναι δυνατή ακόμη και σε χώρους χαμηλής οροφής χάρη στο σύστημα αναδίπλωσης προς τα κάτω, όταν η πλατφόρμα είναι κλειδωμένη (διπλωμένη).

Αποτελείται από ασύρματα κουμπιά κλήσης / αποστολής σε θέσεις στάθμευσης / στάσης. Το stairlift κατασκευάζεται σε πλήρη συμμόρφωση με όλες τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες και Νομοθεσία. Αυτά και πολλά άλλα, αποτελούν τα χαρακτηριστικά άνεσης, ασφάλειας και προσαρμογής του κλιμακοστασίου για το χώρο σας.

Το μέγιστο βάρος είναι τα 130 κιλά και η μέγιστη ταχύτητα 0,10m/s. Η τιμή δεν είναι δεσμευτική και θα οριστικοποιηθεί ύστερα από την αποτύπωση και διαστασιολόγηση του χώρου.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Ανελκυστήρας - πλατφόρμα σκάλας

Δωρεάν μεταφορικά

Για ποσα ανω των 60 ευρώ Δωρεαν Μεταφορικά

  • Κατασκευαστής: dederis-orthopedika
  • Κωδικός Προϊόντος: Ανελκυστήρας - πλατφόρμα σκάλας
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 1,00€

Δικαίωμα επιστροφής

Δικαίωμα επιστροφής ολόκληρης της παραγγελίας.

Ετικέτες: Ανελκυστήρας, πλατφόρμα, σκάλας