Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
BREEZY STYLE X

Το τέλειο αναπηρικό καροτσάκι για τον τρόπο ζωής σας.

Το BREEZY Style X έχει ένα στιβαρό και άκαμπτο πλαίσιο αλουμινίου που το διατηρεί ελαφρύ, ώστε να μπορείτε να μετακινείστε άνετα για τις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Η μεταφορά στο αναπηρικό καροτσάκι είναι εύκολη χάρη στα εργονομικά μάνδαλα απασφάλισης που επιτρέπουν στο υποπόδιο να κλειδώνει και να ξεκλειδώνει εύκολα. Τα επενδυμένα καθίσματα με ιμάντες velcro και τα αποτελεσματικά φρένα εξασφαλίζουν μεγαλύτερη άνεση κάθε μέρα.

Πλήρως προσαρμόσιμο

Το BREEZY STYLE X έχει μια ποικιλία ρυθμίσεων που ταιριάζουν στις ανάγκες και τις μετρήσεις του χρήστη.

Είναι επίσης πλήρως προσαρμόσιμο με μεγάλη γκάμα επιλογών και αξεσουάρ.

ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΥΨΟΣ ΠΛΑΤΗΣ
Το ύψος της πλάτης καθίσματος μπορεί να ρυθμιστεί από 37,5 έως 40 και 42,5 cm ή από 40 έως 42,5 και 45 cm για μέγιστη άνεση.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΒΑΘΟΥΣ, ΥΨΟΣ ΚΑΙ ΓΩΝΙΑΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ
Το βάθος του καθίσματος ρυθμίζεται εύκολα χωρίς εργαλεία, από 41 έως 43,5 cm και με εργαλεία στα 46 cm. Το ύψος του καθίσματος μπορεί να ρυθμιστεί από 38,5 cm έως 51 cm. Μετακινώντας τη θέση του τροχού στο πιρούνι, μπορεί να αλλάξει η κλίση του καθίσματος.

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΒΑΡΟΥΣ
Με αλλαγή της πλάκας του κεντρικού άξονα προς τα πίσω ή προς τα εμπρός, το κέντρο βάρους μπορεί να μετακινηθεί σε 2 ακόμη ενεργές θέσεις (-5, -2,5 cm) και σε 2 ακόμη παθητικές θέσεις (+2,5 cm, +5 cm) για επιπλέον σταθερότητα.

Επιλογές χρώματος

<

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

BREEZY STYLE X

Δωρεάν μεταφορικά

Για ποσα ανω των 120 ευρώ Δωρεαν Μεταφορικά

  • Κωδικός Προϊόντος: 00029
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 0,00€

Ετικέτες: BREEZY, STYLE, X