Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ποιοι είμαστε

Η εμπειρίες μας, οι γνώσεις μας, οι μεγάλες και εμφανείς ελλείψεις που παρουσίαζε ο χώρος των ατόμων με κινητικά προβλήματα, οι ολοκληρωμένες πρωτοπόρες προτάσεις μας που καλύπτουν πολλές καθημερινές ανάγκες και η αγάπη μας προς τον συνάνθρωπο, μας ώθησαν στην απόφαση να δημιουργήσουμε μια νέα πρωτοπόρα εταιρία στον ελλαδικό χώρο προκειμένου να καλύψουμε τις μεγάλες ανάγκες των ατόμων με κινητικά προβλήματα.

Σήμερα, οι εγκαταστάσεις της dederis-orthopedika (μετά από έρευνα και μελέτη πολλών παραμέτρων) βρίσκονται στον μεγαλύτερο οδικό άξονα της Αττικής πλησίον του κέντρου, 100% προσπελάσιμο, με parking 3 αυτοκινήτων εξυπηρετώντας όλο το λεκανοπέδιο καθώς και τους ερχόμενους από επαρχία χωρίς να χρειάζεται να μπουν στο κέντρο της πόλης.

Η εξειδίκευση μας πλέον είναι πραγματικότητα, η τεχνική υποστήριξη - η τεχνολογία αποκατάστασης είναι συνώνυμο της dederis-orthopedika.


Δέδερης Κωνσταντίνος
Αργυρουπόλεως 62 Αργυρούπολη
ΔΟΥ Ηλιούπολης
ΑΦΜ 120848134